Chci zavolat
+420 284 816 282

Chci napsat
info@ters.cz

Facebook
Facebook stránka

Samolepicí bezpečnostní pásky

2019-04-16

Bezpečnostní pásky mají vlastnosti podobné s klasickou balicí páskou, ale navíc slouží ke kontrole nepovoleného vniknutí do zásilky či krabice. Jsou vhodné k přelepování lepenkových a plastových krabic a dalších předmětů podléhající zabezpečení. Nabízíme bezpečnostní pásky, které po odstranění zanechávají reliéf (STOP, OPENED, OUVERT), podle kterého je patrně, že s páskou bylo manipulováno.

Bezpečnostní páska modráBezpečnostní páska žlutáBezpečnostní páska červená

V nabídce nabízíme bezpečnostní pásky v modré a žluté barvě, které jsou bez potisku zanechávající pouze reliéf a červenou pásku, která má potisk EVIDENCE. Návin pásek je 50 metrů a šíře je 50mm.

Na následující fotografii je vidět, jak páska funguje v praxi. Tato ukázka bezpečnostní pásky po odstranění z plastového povrchu má poukazovat na to, jak páska vypadá po odlepení. Na fotografii je možno tedy vidět  nahoře neodlepenou pásku a dole odlepenou pásku, která je poškozena reliéfem – OPENED, OUVERT..

Bezpečnostní páska opened

Dále máme v nabídce foliovou bezpečnostní lepicí pásku KTL, která disponuje číselnou řadou. Tato bezpečnostní páska je sendvičového typu a je vhodná k ochraně zboží, které je skladované, nebo přepravované v kartonových krabicích, plastových bednách a na paletách. Při pokusu odstranění pásky se objeví nápis VOID OPENED. Tento nápis je zřetelně viditelný objevuje se na bezpečnostní pásce i na povrchu jejího nalepení. Díky tomu, ji není možné znovu použít

Návin bezpečnostní pásky je 64,8 metrů, což činí 432 ks etiket. Rozměry jedné etikety je 45 x 150 mm. Páska nabízí perforace po 150 mm pro snadné odtržení etikety. Aplikaci je možná pomocí ručních etiketovacích strojků na pásku, či ručně. Dále má páska posloupné číslování pro snadnou evidenci.

Bezpečnostní páska security sealBezpečnostní páska na krabici

Využití těchto pásek je všestranné, pokud Vám jde o ochranu Vašeho balíčku, nebo zboží je na čase začít využívat tyto pásky.

Za tým TERS, spol. s r.o. Vás zdraví

Tereza

Platební brána ComGate