Chci zavolat
+420 284 816 282

Chci napsat
info@ters.cz

Facebook
Facebook stránka

Jak poslat cenné psaní?

2021-11-30

Bezpečnostní a plastové obálky

Obálky dělíme do dvou kategorií a to na:

  • bezpečnostní plastové obálky
  • plastové obálky

Rozdíl mezi těmito obálkami je prostý a to v lepicí pásce. U bezpečnostních obálek je lepicí páska bezpečnostní s prvky VOID reliéf. Po rozlepení je viditelný reliéf, který indikuje manipulaci s obálkou. Obálky jsou určeny pro posílání cenných psaní či drahého zboží z e-shopu. Mezi nejkupovanější bezpečnostní obálky na našem e-shopu patří Speciální bezpečnostní obálka na cenné psaní C4 a Speciální bezpečnostní obálka na cenné psaní C5, která splňuje požadavky České Pošty pro zasílání cenných psaní. Můžete si u nás objednát i obálky, které jsou na dobírku velikosti C4 nebo C5. Dále pak LDPE obálka B4 s bezpečnostní páskou (střední) a LDPE obálka C3 s bezpečnostní páskou (velká), tyto obálky jsou hojně využívané pro zasílání zboží v e-shopech. Velká výhoda na našem e-shopu je ta, že tyto sáčky ve standardním provedení můžete objednávat již od 100 ks.

Bezpečnostní obálka na cenné psaní C4LDPE obálka B4 s bezpečnostní páskou (střední)

Plastové obálky mají také lepicí pásku, ale bez bezpečnostních prvků, tudíž slouží jen k řádnému zalepení obálky, aby obsah nevypadl. Tyto sáčky u nás využívají internetové obchody, které mají velký odbyt sáčků na posílání zboží. Mezi nejvíce objednávané patří Obálka s lepicí páskou, malá a Obálka s lepicí páskou, střední. I zde máte tu možnost objednat obálky již od 100 ks.

Obálka (E-shop)Obálka s lepicí páskou, střední

I u tohoto zboží dokážeme zajistit vlastní potisk dle požadavků zákazníka, ať už se jedná o vlastní logo, text, či barevnou kombinaci. V případě jakýchkoliv dotazů se na nás obraťte buď na emailu: info@ters.cz, nebo obchod@ters.cz.

Platební brána ComGate