Chci zavolat
+420 284 816 282

Chci napsat
info@ters.cz

Facebook
Facebook stránka

Použití plastových přepravních kontejnerů

25.3.2019

Je tu další měsíc a s ním i další článek na našem blogu. Tentokrát se budeme zabývat plastovými přepravními kontejnery. Na našem e-shopu je hned několik typů těchto přepravek a my si je teď představíme a řekneme si, k čemu vlastně takové přepravky slouží.

Plastové přepravní kontejnery INTEGRA

Oblíbený plastový kontejner Integra patří mezi uzamykatelné boxy. Lze ji opatřit bezpečnostní plombou SEALBOX, kterou naleznete taktéž na našem e-shopu v sekci příslušenství a doplňky.

Uzamykatelnost těchto kontejneru, je výhodou při přepravě zboží, u kterého je nutná bezpečnost a evidence. K uzamčení jednoho plastového kontejneru jsou potřeba dvě bezpečnostní plomby SEALBOX.

Plastová přepravka Integra

Plastové přepravní kontejnery EURO

Euro kontejnery jsou standardní přepravky, které patří taktéž k nejčastěji používaným přepravkám. Najdete je zde v různých rozměrech a provedeních. Konstrukce přepravek zaručuje stabilitu při přepravě, přičemž rovné stěny a modulární rozměry zjednodušují jejich stohování ve skladu, tak i ve výrobě. Euro kontejnery mají odnímatelná víka.

Plastový kontejner EURO

Plastové přepravky ALC Kaiman

Jedná se o jiný typ plastových přepravek, kde kónické stěny umožňují vzájemné zasouvání do sebe. Stohování přepravek přispívá k úspoře nákladů při zpětné přepravě prázdných obalů, jakož i při jejich skladování.

Přepravky s pevným připevněným víkem ALC (attached lid container) jsou vhodné pro distribuci textilu, hraček, knih, elektroniky nebo zasílatelské společnosti.

Přepravka ALC Kaiman

K čemu tyto přepravky slouží?

Všechny výše zmíněné plastové přepravky můžete využít pro přepravu dokumentů, materiálu, součástek, textilu či jiných předmětů v mnoha odvětví jako je logistika, farmacie, IT, retail či průmysl. Díky jejich stohovatelnosti Vám nezaberou mnoho prostoru.

Nejvíce využívaná je přepravka INTEGRA a to díky své kvalitě, uzamykatelnosti (plombou SEALBOX) a lehkosti, kterou přepravka disponuje.

Pokud si nebudete jisti volbou přepravky, ozvěte se nám a my Vám rádi pomůžeme s výběrem té pravé přepravky přímo pro Vás.

Příslušenství a doplňky

K přepravním kontejnerům nabízíme manipulační podvozky s pogumovanými kolečky, které jsou kompatibilní s EURO i kónickými přepravkami o rozměrech 600 x 400 mm. Tyto podvozky jsou robustní avšak lehké plastové konstrukce. Manipulace je snadno ovladatelná a to díky čtyřem otočným kolečkům. Vozík je možné používat i pro hygienické provozy.

Manipulační vozík pro přepravky Integra

Dále také nabízíme plombu SEALBOX , která je určená pro plombování plastových přepravek INTEGRA. Standardně plombu nabízíme s číslováním s jedinečnou číselnou řadou, ale je zde možnost plomby potisknout dle Vašich požadavků jako třeba logo, číselná řada, čárový kód.

Bezpečnostní plomba SEALBOX

Alternativou k plastových přepravkám jsou hliníkové přepravní kontejnery.

Fotogalerie:

Platební brána ComGate